Ančovičky v marinádě

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 195 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 12 g Bazalka
  • 400 g Ančovička - filety
  • 12 g Petržel kudrnka
  • 60 ml Olej olivový
  • 36 ml Citronová šťáva
  • 12 ml Olej olivový extra panenský
  • 1 ks Chilli paprička
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 298 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 201 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 60 mg
  • Draslík 438.7 mg
  • Vláknina 585.8 mg
  • Vitamín A 585.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filety dobře omyjeme a osušíme. Smícháme všechny ingredience. Vzniklou omáčkou přelijeme připravené maso, osolíme a opepříme.

  • 2

    Přikryjeme fólií a necháme 3 hodiny marinovat v chladu.

  • 3

    Podáváme studené.

Komentáře k receptu