Ančovičky v marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 298 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 23 g
- Sodík 201 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 60 mg
- Draslík 438.7 mg
- Vláknina 585.8 mg
- Vitamín A 585.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filety dobře omyjeme a osušíme. Smícháme všechny ingredience. Vzniklou omáčkou přelijeme připravené maso, osolíme a opepříme.
-
2
Přikryjeme fólií a necháme 3 hodiny marinovat v chladu.
-
3
Podáváme studené.