Kuřecí steak s mrkví a bramborem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 538 kcal
- Sacharidy 43 g
- Tuky 16 g
- Sodík 471 mg
- Bílkoviny 53 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 148.8 mg
- Draslík 1775.5 mg
- Vláknina 18744.8 mg
- Vitamín A 18744.8 mg
- Vitamín B6 2.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 22.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory a mrkev oloupeme, nakrájíme na kostky, osolíme a uvaříme doměkka.
-
2
Kuřecí prsa osolíme, opepříme a rychle osmahneme na oleji z obou stran.
-
3
Vložíme do zapékací nádoby a ještě 20 minut pečeme v troubě.
-
4
Vařenou zeleninu scedíme a zalijeme horkým mlékem, přidáme máslo, sůl, mletý tymián a rozšťoucháme.