Bramborové noky s rukolou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 724 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 55 g
- Sodík 567 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 61.5 mg
- Draslík 413.8 mg
- Vláknina 8210 mg
- Vitamín A 8210 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Dle návodu uvaříme noky.
-
2
Šunku nakrájíme a přidáme ji s lučinou, očištěnou rukolou a sekanými vlašskými ořechy do mísy.
-
3
Uvařené noky scedíme, přidáme do mísy a promícháme.
-
4
Podáváme teplé.