Selský kebab
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 411 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 34 g
- Sodík 325 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 106 mg
- Draslík 567.7 mg
- Vláknina 2695.8 mg
- Vitamín A 2695.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.4 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli drobně pokrájíme a osmažíme na rozehřátém másle, přidáme na kostky nakrájené maso, utřený česnek, pokrájená rajčata, sůl a pepř. Vše promícháme a podlijeme vodou. Dusíme pod poklicí a na mírném plameni.
-
2
Občas zamícháme a dle potřeby dolijeme vodu.
-
3
Hotový kebab podáváme posypaný sekanou petrželí.