Selský kebab

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 95 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 160 g Cibule
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 160 g Rajčata
  • 6 g Petržel - nať
  • 500 g Skopové maso přední
  • 500 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 411 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 325 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 106 mg
  • Draslík 567.7 mg
  • Vláknina 2695.8 mg
  • Vitamín A 2695.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.4 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli drobně pokrájíme a osmažíme na rozehřátém másle, přidáme na kostky nakrájené maso, utřený česnek, pokrájená rajčata, sůl a pepř. Vše promícháme a podlijeme vodou. Dusíme pod poklicí a na mírném plameni.

  • 2

    Občas zamícháme a dle potřeby dolijeme vodu.

  • 3

    Hotový kebab podáváme posypaný sekanou petrželí.

Komentáře k receptu