Ovesné otruby s hrozinkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 7 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 20 g Hrozinky
  • 50 g Ovesné vločky
  • 200 ml Voda pitná
  • 150 ml Mléko sójové
  • 1 špetka Skořice mletá
  • 1 špetka Fenykl obecný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 327 kcal
  • Sacharidy 57 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 13 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 51 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 365.5 mg
  • Vláknina 10878.1 mg
  • Vitamín A 10878.1 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 2.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 626.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do misky nalijeme vařící vodu. Za stálého míchání přisypáváme ovesné otruby. Mícháme vidličkou tak, aby nevznikaly hrudky. Necháme chvilku nabobtnat a je-li kaše hustší, naředíme ji trochou sójového mléka.

  • 2

    Do hotové kaše přimícháme hrozinky, skořici a fenykl. Podle chuti můžeme kaši dosladit medem.

  • 3

    Ihned podáváme, dokud je pokrm ještě teplý.

Komentáře k receptu