Salát z bílých fazolí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1114 kcal
- Sacharidy 99 g
- Tuky 62 g
- Sodík 461 mg
- Bílkoviny 47 g
- Uhlovodany 99 g
- Cholesterol 368 mg
- Draslík 3045.8 mg
- Vláknina 49520 mg
- Vitamín A 49520 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.5 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Doměkka uvařené bílé fazole nasypeme do mísy a smícháme s nadrobno pokrájenou cibulí, rajčaty a feferonkami. Dobře promícháme.
-
2
Do zeleniny vmícháme směs z nadrobno nakrájených, vařených vajec, olivového oleje a octa. Dle potřeby dosolíme a opět pečlivě promícháme.
-
3
Salát podáváme dobře chlazený. Před servírováním posypeme petrželovou natí a nadrobno pokrájenými, černými olivami.