Pikantní dýňová kaše

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 100 g Brambory
  • 200 g Dýně Hokkaidó
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 2 polévková lžíce Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 301 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 25 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 382.2 mg
  • Draslík 445.7 mg
  • Vláknina 11400 mg
  • Vitamín A 11400 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.4 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejdříve omyjeme brambory, které asi 25 minut povaříme a potom oloupeme a prolisujeme na kaši.

  • 2

    Očistíme a oloupeme dýni a nakrájíme ji na kostičky a se lžící vody vaříme doměkka asi 10 minut. Přimícháme tuk, žloutek a brambory a znovu provaříme. Potom vše rozmixujeme na kaši.

Komentáře k receptu