Kedlubnový salát se žervé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Žervé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Kedlubna
  • 1 polévková lžíce Křen
  • 4 polévková lžíce Mléko polotučné
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 92 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 199 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 0.7 mg
  • Draslík 310.3 mg
  • Vláknina 5639 mg
  • Vitamín A 5639 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Žervé utřeme s mlékem a osolíme.

  • 2

    Kedlubny oloupeme, nakrájíme na nudličky a promícháme s utřeným žervé. Nakonec do salátu vmícháme nasekaný kopr a nastrouhaný křen.

Komentáře k receptu