Chléb na jehle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 431 kcal
- Sacharidy 47 g
- Tuky 23 g
- Sodík 371 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 46 g
- Cholesterol 40.7 mg
- Draslík 1125 mg
- Vláknina 16368 mg
- Vitamín A 16368 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 25.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Velký plátek chleba potřeme máslem a tvarohovo-bylinkovým sýrem.
-
2
Rozpůlíme a přiklopíme k sobě. Rozkrojíme na čtyři díly.
-
3
Ředkvičky omyjeme, okurku a šunku rozpůlíme. Okurku zabalíme do šunky.
-
4
Kostky chleba napíchneme na jehlici nebo špejli společně s ředvičkami, sýrovými kostkami a okurkovými plátky.
-
5
Ihned podáváme nebo uložíme do sáčku na svačinu.