Chléb na jehle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 1 krajíc Chléb celozrnný pšeničný
  • 1 ks Okurka salátová
  • 4 ks Ředkvička
  • 2 plátek Sýr Gouda 45%
  • 2 plátek Šunka krůtí
  • 1 polévková lžíce Sýr Lučina - termizovaný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 431 kcal
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 371 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 46 g
  • Cholesterol 40.7 mg
  • Draslík 1125 mg
  • Vláknina 16368 mg
  • Vitamín A 16368 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 25.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Velký plátek chleba potřeme máslem a tvarohovo-bylinkovým sýrem.

  • 2

    Rozpůlíme a přiklopíme k sobě. Rozkrojíme na čtyři díly.

  • 3

    Ředkvičky omyjeme, okurku a šunku rozpůlíme. Okurku zabalíme do šunky.

  • 4

    Kostky chleba napíchneme na jehlici nebo špejli společně s ředvičkami, sýrovými kostkami a okurkovými plátky.

  • 5

    Ihned podáváme nebo uložíme do sáčku na svačinu.

Komentáře k receptu