Papriky v soli

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 1000 g Paprika červená
  • 250 g Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 31 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 9694 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 213 mg
  • Vláknina 4200 mg
  • Vitamín A 4200 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 127.7 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Papriky očistíme, omyjeme a umeleme. Promícháme je se solí a necháme stát několik hodin.

  • 2

    Potom umleté papriky napěchujeme do malých, čistých skleniček a uložíme na chladnějším místě.

  • 3

    Přidáváme do pokrmů před koncem vaření, k ochucení stačí malé množství.

Komentáře k receptu