Zapékané drůbeží maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1148 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 73 g
- Sodík 198 mg
- Bílkoviny 85 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 302.5 mg
- Draslík 535.5 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.5 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vařené kuře vykostíme a rozdělíme na 6 porcí. Porce dáme do vymazané zapékací nádoby nebo na plech.
-
2
Na každou porci dáme 1 plátek nebo 2 chesterského nebo jiného plátkového sýra. Zapékáme asi 8 minut pod rozpáleným grilem, dokud se sýr neroztaví.
-
3
Můžeme servírovat v rozříznutých sezamových houskách.