Kuřecí špízy s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 264 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 4 g
- Sodík 179 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 96 mg
- Draslík 811.9 mg
- Vláknina 7366 mg
- Vitamín A 7366 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.8 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso naklepeme, nakrájíme na stejné kousky a poprášíme karí kořením.
-
2
Jablka omyjeme, rozkrojíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky silné asi 2 cm.
-
3
Na jehly střídavě napichujeme kousky masa, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a plátky jablek.
-
4
Špízy grilujeme po všech stranách v troubě pod grilem.