Vlažný bramborový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 261 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 17 g
- Sodík 442 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 136.3 mg
- Draslík 637.5 mg
- Vláknina 7502.3 mg
- Vitamín A 7502.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.6 mg
- Vitamín E 2.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory očistíme a uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme na plátky nebo na poloviny.
-
2
Cibuli a vejce natvrdo posekáme na jemno. Slaninu nakrájíme na kostičky, petrželku opláchneme, rozsekáme na jemno.
-
3
Smícháme ocet, olej, sůl, pepř, přidáme cibuli, petrželku a kapary. Ještě teplé brambory opatrně promícháme s vejci a slaninou, pak přelijeme dresinkem a ihned podáváme.