Paprikové maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 964 kcal
- Sacharidy 81 g
- Tuky 38 g
- Sodík 408 mg
- Bílkoviny 74 g
- Uhlovodany 81 g
- Cholesterol 177.5 mg
- Draslík 3271.9 mg
- Vláknina 41331.8 mg
- Vitamín A 41331.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.8 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazole přes noc namočíme a druhý den je v téže vodě bez soli zpola uvaříme.
-
2
Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a promícháme s jemně nakrájenou cibulí. Poprášíme mletou paprikou a osmahneme. Přidáme oloupaná, nakrájená rajčata, uvařené fazole a vše dodusíme doměkka.
-
3
Nakonec pokrm zahustíme škrobem a okořeníme podle chuti utřeným česnekem.