Vepřová panenka na roštu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 208 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 10 g
- Sodík 552 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 76.2 mg
- Draslík 779.5 mg
- Vláknina 39.8 mg
- Vitamín A 39.8 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso osolíme, opepříme a potřeme olejem.
-
2
Rozpálíme rošt, vložíme na něj připravené maso a na každé straně je opékáme asi 10 minut.
-
3
Podáváme se smaženými bramborovými hranolky a dušenou zeleninou.