Fazolové lusky na másle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Fazolové lusky zelené
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 100 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 94 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 202 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 9 mg
  • Draslík 264.7 mg
  • Vláknina 6789.8 mg
  • Vitamín A 6789.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.3 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné fazolky nakrájíme na proužky, vsypeme do malého množství osolené vody a dusíme doměkka.

  • 2

    Ocezené a okapané fazolky vložíme na rozehřáté máslo, opepříme je a krátce osmažíme.

Komentáře k receptu