Haše z vařeného hovězího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 156 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 5 g
- Sodík 98 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 63.3 mg
- Draslík 45.6 mg
- Vláknina 973.8 mg
- Vitamín A 973.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vařené maso umeleme se žemlí namočenou předem v mléce.
-
2
Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme a okořeníme. Chvíli podusíme a nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou.