Haše z vařeného hovězího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Hovězí maso vařené
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Žemle tuková
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Mléko polotučné
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 0.18 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 156 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 98 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 63.3 mg
  • Draslík 45.6 mg
  • Vláknina 973.8 mg
  • Vitamín A 973.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vařené maso umeleme se žemlí namočenou předem v mléce.

  • 2

    Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme a okořeníme. Chvíli podusíme a nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu