Haše z drůbežího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 214 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 11 g
- Sodík 147 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 94.1 mg
- Draslík 58.5 mg
- Vláknina 220.1 mg
- Vitamín A 220.1 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.8 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vykostěné, nakrájené maso i s drůbky umeleme. Sýr rozmělníme vidličkou, zalijeme vývarem a roztavíme na hladkou omáčku. Přidáme mleté maso, sůl a koření. Prohřejeme, vmícháme vejce a dále mícháme do zhoustnutí. Nakonec pokrm posypeme nasekanou pažitkou.
-
2
Podáváme s vařenými bramborami nebo s pečivem.
-
3
Haši můžeme také použít jako náplň do omelet nebo paštiček z listového těsta.