Platýs pečený v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 401 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 20 g
- Sodík 357 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 96.3 mg
- Draslík 1118.9 mg
- Vláknina 22386.6 mg
- Vitamín A 22386.6 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 34.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na 4 čtverce alobalu položíme po filetu z platýse. Zasypeme cibulí nakrájenou na kolečka, přidáme lžíci másla, pepř, nové koření a bobkový list. Vše zakapeme citronovou šťávou a podlijeme lžící vývaru. Alobal dobře uzavřeme.
-
2
Platýse pečeme v silně vyhřáté troubě.