Vařené čínské zelí s máslem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 30 g Strouhanka
  • 600 g Zelí čínské
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1.5 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 154 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 176 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 18 mg
  • Draslík 364.5 mg
  • Vláknina 3960 mg
  • Vitamín A 3960 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 40.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Dobře omyté zelí vložíme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka.

  • 2

    Po okapání zelí rozdělíme na talíře a posypeme strouhankou osmaženou na části másla a polijeme je zbylým rozehřátým máslem.

Komentáře k receptu