Vařené čínské zelí s máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 154 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 13 g
- Sodík 176 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 364.5 mg
- Vláknina 3960 mg
- Vitamín A 3960 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Dobře omyté zelí vložíme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka.
-
2
Po okapání zelí rozdělíme na talíře a posypeme strouhankou osmaženou na části másla a polijeme je zbylým rozehřátým máslem.