Fenyklový salát s ředkvičkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Fenykl sladký - hlíza
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 10 ks Ředkvička
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 52 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 132 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 1.8 mg
  • Draslík 587.7 mg
  • Vláknina 6813 mg
  • Vitamín A 6813 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěný fenykl nakrájíme na tenké proužky, omyté ředkvičky na tenká kolečka.

  • 2

    Vše promícháme s olejem, citronovou šťávou a solí.

Komentáře k receptu