Kapr ve vinném těstíčku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 279 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 15 g
- Sodík 238 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 193.6 mg
- Draslík 584.8 mg
- Vláknina 84 mg
- Vitamín A 84 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.7 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z vína, vajec, mouky, lžíce oleje a soli připravíme těstíčko (husté by mělo být přibližně jako na kapání).
-
2
Omyté a osolené porce kapra namáčíme v těstíčku a smažíme po obou stranách na oleji.
-
3
Podáváme s bramborovými nebo zeleninovými přílohami.