Kapr s olivami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 845 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 77 g
- Sodík 4690 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 113 mg
- Draslík 808.6 mg
- Vláknina 20745.5 mg
- Vitamín A 20745.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.6 mg
- Vitamín E 12.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěného kapra naporcujeme, osolíme a obalíme v mouce. Porce upečeme po obou stranách na oleji a vyjmeme.
-
2
Šťávu od pečení zahustíme moukou, umícháme světlou jíšku, zalijeme ji vodou. Dobře povaříme.
-
3
Nakonec do omáčky přidáme nakrájená rajčata, tymián a nakrájené olivy. Necháme ještě 30 minut povařit.