Pstruh s květákem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 610 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 39 g
- Sodík 410 mg
- Bílkoviny 49 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 152 mg
- Draslík 1845.3 mg
- Vláknina 15021 mg
- Vitamín A 15021 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 182.2 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 37.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné pstruhy osolíme a upečeme na másle na pánvi.
-
2
Dobře omytý květák uvaříme v osolené vodě.
-
3
Pstruhy a květák upravíme na mísu, nakonec pokrm ozdobíme snítkou petrželky.