Pstruh s květákem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Máslo čerstvé
  • 800 g Pstruh
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1.5 ks Květák
  • 1 ks Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 610 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 410 mg
  • Bílkoviny 49 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 152 mg
  • Draslík 1845.3 mg
  • Vláknina 15021 mg
  • Vitamín A 15021 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 182.2 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 37.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné pstruhy osolíme a upečeme na másle na pánvi.

  • 2

    Dobře omytý květák uvaříme v osolené vodě.

  • 3

    Pstruhy a květák upravíme na mísu, nakonec pokrm ozdobíme snítkou petrželky.

Komentáře k receptu