Lišky na másle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 500 g Lišky čerstvé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Petržel - nať
  • 1 ks Šalotka
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 252 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 209 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 30 mg
  • Draslík 155 mg
  • Vláknina 165.8 mg
  • Vitamín A 165.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 28.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Lišky omyjeme v octové vodě (1 lžíce na 1l vody) a smažíme je na másle 10 minut.

  • 2

    Potom přidáme nakrájenou šalotku, česnek, petrželku, ocet, sůl a pepř a v pevně uzavřené nádobě dusíme asi 45 minut.

Komentáře k receptu