Omelety s lančmítem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 290 g Luncheon Meat
  • 1.2 ml Olej stolní
  • 8 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 391 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 221 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 534.3 mg
  • Draslík 155.5 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na kostičky a na tuku z konzervy je osmažíme.

  • 2

    Čtvrtinu masa dáme na pánev vymaštěnou olejem, zalijeme dvěma vejci rozšlehanými se solí a promícháme vidličkou.

  • 3

    Když se vejce začnou srážet, omeletu dosmažíme bez míchání. Přeložíme v půli a podáváme. Stejným způsobem připravíme další omelety.

Komentáře k receptu