Augšpurské uzenky opékané
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 750 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 82 g
- Sodík 38 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 23.8 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 126 mg
- Vitamín A 126 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Špekáčky oloupeme a podélně rozkrojíme. Na vyklenuté straně je nakrojíme na 2mm.
-
2
Připravené špekáčky obalíme v mouce a po obou stranách je opečeme na rozpáleném tuku dozlatova.
-
3
Podáváme s bramborovou kaší, opékanými bramborami a se saláty.