Augšpurské uzenky opékané

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Tuk
  • 8 ks Špekáčky
  • 4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 750 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 82 g
  • Sodík 38 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 23.8 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 126 mg
  • Vitamín A 126 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Špekáčky oloupeme a podélně rozkrojíme. Na vyklenuté straně je nakrojíme na 2mm.

  • 2

    Připravené špekáčky obalíme v mouce a po obou stranách je opečeme na rozpáleném tuku dozlatova.

  • 3

    Podáváme s bramborovou kaší, opékanými bramborami a se saláty.

Komentáře k receptu