Kambala vařená
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 328 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 10 g
- Sodík 588 mg
- Bílkoviny 45 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 132.5 mg
- Draslík 741.4 mg
- Vláknina 7094.3 mg
- Vitamín A 7094.3 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 45.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou rybu omyjeme ve studené vodě a potřeme citronovou šťávou.
-
2
Do osolené vody přilijeme mléko, přidáme kolečka cibule, bobkový list, kuličky pepře a petrželovou nať. Uvedeme do varu, vložíme porce ryby, var stáhneme a rybu necháme táhnout asi 12 minut.
-
3
Uvařené porce vyjmeme, necháme okapat a položíme je na mísu bílou stranou nahoru. Obkládáme plátky citronu a petrželkou.