Omáčka rybí jíšková

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 40 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 0.25 l Víno bílé
  • 0.5 l Vývar rybí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 722 kcal
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 1603 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 48 mg
  • Draslík 607.5 mg
  • Vláknina 2520 mg
  • Vitamín A 2520 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 46.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na pánvi rozpustíme máslo a opražíme na něm hladkou mouku.

  • 2

    Zalijeme rybím vývarem, bílým vínem a povaříme 30 minut.

  • 3

    Omáčku podáváme k rybímu masu.

Komentáře k receptu