Paprikové lusky marinované
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 61 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 4 g
- Sodík 74 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0.3 mg
- Draslík 164.5 mg
- Vláknina 144.8 mg
- Vitamín A 144.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 66 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriky omyjeme, zbavíme semen, osušíme a na oleji ze všech stran osmažíme.
-
2
Měkké, ještě teplé papriky oloupeme a rozložíme je na mísu.
-
3
Smícháme sůl, pepř, cukr, utřený česnek, worcester, vinný ocet a salátový olej. Vše dobře rozmícháme a nalijeme na papriky.
-
4
Za občasného míchání marinujeme nejméně 2 hodiny.