Parmice nachová na fenyklu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Rajčata
  • 2 ks Fenykl sladký - hlíza
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 kg Parmice
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Pastis
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 345 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 369 mg
  • Bílkoviny 50 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 122.5 mg
  • Draslík 1428.3 mg
  • Vláknina 5799.8 mg
  • Vitamín A 5799.8 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.1 mg
  • Vitamín E 2.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fenykl nakrájíme podélně na tenké nudličky, rajčata omyjeme a rozkrojíme na kolečka. Společně orestujeme cca 15min na rozpáleném oleji. Poté přidáme pastis, ochutíme solí a šťávu necháme zredukovat.

  • 2

    Očištěné, vykuchané ryby naplníme zeleninovou směsí, položíme na čtverce pečicího papíru, ochutíme solí, pepřem a uzavřeme do balíčku.

  • 3

    Pečeme v troubě předehřáté na 180C cca 10min, ihned podáváme.

Komentáře k receptu