Parmice nachová na fenyklu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 345 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 13 g
- Sodík 369 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 122.5 mg
- Draslík 1428.3 mg
- Vláknina 5799.8 mg
- Vitamín A 5799.8 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.1 mg
- Vitamín E 2.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fenykl nakrájíme podélně na tenké nudličky, rajčata omyjeme a rozkrojíme na kolečka. Společně orestujeme cca 15min na rozpáleném oleji. Poté přidáme pastis, ochutíme solí a šťávu necháme zredukovat.
-
2
Očištěné, vykuchané ryby naplníme zeleninovou směsí, položíme na čtverce pečicího papíru, ochutíme solí, pepřem a uzavřeme do balíčku.
-
3
Pečeme v troubě předehřáté na 180C cca 10min, ihned podáváme.