Jitrnicový prejt sterilovaný
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 503 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 0 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Horký jitrnicový prejt rozdělíme do sklenic, cca 3 cm pod horní okraj a ihned zavíčkujeme.
-
2
Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě. Před konzumací sklenice vložíme do teplé vody, necháme ohřát a vyklopíme.