Pizza s tuňákem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 400 g Rajčata
  • 120 g Tuňák v oleji
  • 50 g Sýr Parmezán
  • 500 g Těsto na pizzu
  • 1 kávová lžička Tymián sušený
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.09 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1002 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 1123 mg
  • Bílkoviny 48 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 27.8 mg
  • Draslík 1010.2 mg
  • Vláknina 17449.5 mg
  • Vitamín A 17449.5 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.4 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Sekaná rajčata z konzervy rozdělíme na rozválené těsto. Cibuli nakrájíme na kolečka a smažíme na oleji, až zesklovatí.

  • 2

    Rozložíme na rajčata, konzervu tuňáka slijeme, rybu natrháme a rozložíme na pizzu. Posypeme tymiánem, pepřem a nastrouhaným parmezánem.

  • 3

    Pečeme v předehřáté troubě na 200 °C asi 25-30 minut.

Komentáře k receptu