Salát z vařeného pórku s vejcem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 112 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 3 g
- Sodík 178 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 257 mg
- Vláknina 6029.5 mg
- Vitamín A 6029.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.3 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytý pórek uvaříme ve slané vodě.
-
2
Nakrájíme jej, opepříme a zalijeme zálivkou z citronové šťávy, soli, pepře a trochy vody.
-
3
Na miskách posypeme povrch salátu natvrdo uvařeným, nakrájeným vejcem.