Okurkový salát s celerem a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 243 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 14 g
- Sodík 264 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 272.8 mg
- Draslík 488.9 mg
- Vláknina 5160 mg
- Vitamín A 5160 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté okurky nakrájíme na plátky, sýr, vařená vejce a vařený celer na malé kostičky.
-
2
Vše spojíme s jogurtem ochuceným solí, cukrem a citronovou šťávou. Dobře promícháme.
-
3
Hotový salát posypeme nasekanou petrželkou.