Jablečný salát s červenou řepou a křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 200 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 9 g
- Sodík 296 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 4.9 mg
- Draslík 400.9 mg
- Vláknina 9600 mg
- Vitamín A 9600 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 42.6 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupaná jablka nastrouháme do mísy. Přidáme nadrobno nakrájenou sterilovanou řepu, mírně osolíme a vmícháme očištěný, nastrouhaný křen.
-
2
Vše zalijeme bílým jogurtem smíchaným s majonézou.
-
3
Salát necháme před podáváním chvíli rozležet v chladu.