Hemenex

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 200 g Šunka dušená
  • 14 g Sádlo škvařené
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 567 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 264 mg
  • Bílkoviny 47 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 582.5 mg
  • Draslík 241.4 mg
  • Vláknina 1943 mg
  • Vitamín A 1943 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nadrobno, šunku a plátky sýra nakrájíme na široké proužky, petržel nakrájíme najemno.

  • 2

    Na pánvi na rozpáleném oleji zpěníme cibulku, na ni položíme plátky šunky, prohřejeme a vyklepneme na šunku vejce, vše osolíme a opepříme. Na vejce položíme sýr a necháme ho roztavit.

  • 3

    Podáváme posypané petrželovou natí.

Komentáře k receptu