Rychlý tuňákový salát s červeným zelím

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 180 g Zelí hlávkové červené
  • 200 g Sýr Feta
  • 200 g Tuňák ve vlastní šťávě
  • 80 ml Smetana zakysaná 12%
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibulka lahůdková
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 273 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 545 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 34 mg
  • Draslík 222.5 mg
  • Vláknina 3939 mg
  • Vitamín A 3939 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 51.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Konzervovaného tuňáka ve vlasní šťávě scedíme, maso dáme do mísy. Přidáme k němu na kolečka pokrájenou lahůdkovou cibulku, nastrouhané červené čerstvé zelí a na kostičky pokrájený přírodní sýr. Přidáme zakysanou smetanu, podle chuti sůl a pepř. Salát dobře promícháme a hned ho servírujeme.

Komentáře k receptu