Hlávkový salát s jablky a ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 78 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 1 g
- Sodík 273 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 290.3 mg
- Vláknina 11019 mg
- Vitamín A 11019 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zeleninu a ovoce omyjeme a osušíme. Hlávkový salát nakrájíme na nudličky, ředkvičky na plátky a jablko nahrubo nastrouháme. Vše přendáme do salátové mísy.
-
2
V misce smícháme 3 lžíce vody s octem, pepřem, solí a sladidlem. Zálivkou přelijeme salát v míse a ihned podáváme.