Jablkový salát s ředkvičkami a koprem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 103 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 2 g
- Sodík 115 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 8.1 mg
- Draslík 390.7 mg
- Vláknina 6035.9 mg
- Vitamín A 6035.9 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka omyjeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na malé kousky, které dáme do vhodné misky. Ihned je pokapeme citrónovou šťávou. Důkladně očištěné a omyté ředkvičky nakrájíme na stejné kousky jako jablka.
-
2
Posypeme solí, pepřem, přidáme nasekaný kopr. Pomocí dvou vidliček promícháme.
-
3
Do jogurtu dáme mletou papriku, dobře rozkvedláme a přimícháme do salátu.
-
4
Všechny suroviny ještě jednou promícháme, rozdělíme na jednotlivé talíře a podáváme.