Cibulovo-ředkvová pasta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 255 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 19 g
- Sodík 117 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 769.9 mg
- Vláknina 1653.1 mg
- Vitamín A 1653.1 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 129.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ředkev, celer a kedlubnu důkladně očistíme, dobře omyjeme, na jemném struhadle nastrouháme do misky, cibuli oloupeme a také nastrouháme. Všechny suroviny v misce dobře promícháme, přilijeme olej, podle vlastní chuti osolíme, opepříme, ještě promícháme a pastu odložíme na krátkou dobu do ledničky odpočinout.