Salát zelný
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 49 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 207 g
- Sodík 233 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 138.6 mg
- Vláknina 7341.4 mg
- Vitamín A 7341.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pokrájené zelí, mrkev, celer dáme do vhodné nádoby.
-
2
Přelijeme vřelou osolenou vodou a na 2 hodiny odstavíme.
-
3
Vrstvíme do nádob zelí a prokládáme další zeleninou.
-
4
Přidáme nať a plnou nádobu zalijeme horkým nálevem připraveným z deka.
-
5
Uzavřeme a po třech dnech konzumujeme.