Broskvový salát s mangem a mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 270 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 8 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 50 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 806.3 mg
- Vláknina 14610 mg
- Vitamín A 14610 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.9 mg
- Vitamín E 5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mandle spaříme, oloupeme, nakrájíme na tenké nudličky, mango zbavíme pecky a nakrájíme na kostičky. Do mísy vložíme scezené kompotované broskve (šťávu dáme stranou), které jsme nakrájeli na čtvrtky, přidáme mango, mandle, na plátky nakrájené banány. Salát zalijeme polovinou kompotové šťávy a vše promícháme.
-
2
Před podáváním salát pod fólií vložíme do chladničky.