Celerový salát s ovocem a křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 280 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 14 g
- Sodík 225 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 585.5 mg
- Vláknina 14962.5 mg
- Vitamín A 14962.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 67.7 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupaná a jádřinců zbavená jablka nakrájíme na kostičky, pečlivě oloupané pomeranče rozdělíme na měsíčky a pokrájíme, scezený a okapaný celer pokrájíme na menší kousky, ořechy nasekáme nahrubo. Všechno vsypeme do mísy, přidáme jemně nastrouhaný křen, promícháme, zakapeme citronem, osolíme a vmícháme cukr.