Salát z broskví a červeného rybízu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Cukr krupice
  • 500 g Rybíz červený
  • 1 ks Citrony
  • 1 kg Broskve
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 231 kcal
  • Sacharidy 59 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 59 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 855.3 mg
  • Vláknina 20600 mg
  • Vitamín A 20600 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 87 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Broskve oloupeme a nakrájíme na kousky. Vložíme do mísy, přelijeme citronovou šťávou a posypeme cukrem. Poté necháme v lednici asi hodinu chladit.

  • 2

    Rybíz mezitím odstopkujeme.

  • 3

    Broskve rozložíme do misek, přisypeme rybíz, přelijeme tekutinou v níž se broskve marinovaly, posypeme zbylým cukrem a dezert ihned podáváme.

Komentáře k receptu