Salát z broskví a červeného rybízu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 231 kcal
- Sacharidy 59 g
- Tuky 1 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 59 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 855.3 mg
- Vláknina 20600 mg
- Vitamín A 20600 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 87 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Broskve oloupeme a nakrájíme na kousky. Vložíme do mísy, přelijeme citronovou šťávou a posypeme cukrem. Poté necháme v lednici asi hodinu chladit.
-
2
Rybíz mezitím odstopkujeme.
-
3
Broskve rozložíme do misek, přisypeme rybíz, přelijeme tekutinou v níž se broskve marinovaly, posypeme zbylým cukrem a dezert ihned podáváme.