Ledový salát s koprem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Kopr čerstvý
  • 3 g Sůl
  • 1 ks Salát ledový
  • 1 ks Cibulka jarní
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 49 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 321 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 295 mg
  • Vláknina 2623.8 mg
  • Vitamín A 2623.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ledový salát opereme a necháme okapat. Hlávku rozkrojíme napůl a potom velkým nožem odkrouháváme stejnoměrné proužky. Jarní cibulku nakrájíme na kolečka, zelenou část uchováme na ozdobení. Salát smícháme s cibulí a nasekaným koprem, osolíme, opepříme, zakapeme olejem. Naservírujeme do misky, ozdobíme snítkou kopru a posekanou cibulovou natí.

Komentáře k receptu