Salát Nizza

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Fazolové lusky zelené
  • 50 g Šunka drůbeží
  • 50 g Olivy černé
  • 4 ks Rajčata
  • 2 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 3 polévková lžíce Ocet vinný
  • 3 polévková lžíce Olej salátový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 134 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 119 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 429.8 mg
  • Vláknina 8335 mg
  • Vitamín A 8335 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 52.2 mg
  • Vitamín E 2.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Salát omyjeme, natrháme na listy a vyložíme jimi salátovou mísu.

  • 2

    Očištěnou, nadrobno nakrájenou zeleninu smícháme s nasekanou šunkou a olivami. Upravíme na listy salátu.

  • 3

    Vinný ocet smícháme s olejem a přelijeme přes salát.

Komentáře k receptu