Lahůdkový salát z ředkviček
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 288 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 17 g
- Sodík 562 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 39.5 mg
- Draslík 1083 mg
- Vláknina 14515 mg
- Vitamín A 14515 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 74.9 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ředkvičky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Vložíme je do hlubší mísy.
-
2
Přidáme na půlky nakrájená žlutá rajčata, na dílky nakrájená červená rajčata a na kolečka nakrájenou cibuli. Vše osolíme, opepříme, zalijeme citronovou šťávou, olivovým olejem a lehce promícháme.
-
3
Nakonec každou porci posypeme nakrájenou mozzarellou.