Lahůdkový zeleninový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 592 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 8 g
- Sodík 776 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 769.7 mg
- Vláknina 12297.3 mg
- Vitamín A 12297.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.1 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Salát opláchneme, nakrájíme na proužky a rozdělíme na talíře. Okurku nakrájíme na kolečka, rajčata na měsíčky a dáme na salát.
-
2
Posypeme kukuřicí a nasekanými olivami a pokapeme dresinkem.
-
3
Můžeme přidat ředkvičky, papriku nebo jinou zeleninu.
-
4
Podáváme vychlazený.