Paprikový salát s cibulí a kečupem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 86 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 2 g
- Sodík 99 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 289.1 mg
- Vláknina 850 mg
- Vitamín A 850 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 118 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné papriky rozkrojíme na poloviny, spaříme ve vařící osolené vodě a necháme okapat.
-
2
Po okapání papriky nakrájíme na proužky, přidáme cibuli nakrájenou na tenká půlkolečka, kečup, olej, ocet, cukr a sůl. Vše promícháme a necháme chvíli proležet.